Waterdichte betonkelders

Algemene bouwonderneming Broux BVBA - Heusen-Zolder - BetonkledersDe betonkelders, geplaatst door Bouwwerken Broux uit Heusden-Zolder, zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een correcte opvolging en houden wij ons steeds aan vooropgestelde termijnen.

Welke betonkelders plaatsen wij

- Kelders van allerlei groottes en vormen - Gegoten kelders - Betonkelders gieten voor nieuwbouw - Betonnen kruipkelders - Toepassingen in de landbouw - Beton toegepast in de horeca - Waterdichte oplossingen - …

Snelle afwerking

Door de ervaring van ons team kunnen wij u een snelle afwerking van alle betonkelders regio Heusden-Zolder garanderen. Dit uiteraard zonder dat de werken hierbij moeten inboeten aan kwaliteit en stevigheid. Zowel particulieren als bedrijven kunnen steeds bij ons terecht. En ook de kleinere kelders of grote projecten zoals appartementsgebouwen zijn bij ons steeds in goede handen. Ook voor u maken wij graag een vrijblijvende offerte op. Contacteer ons meteen en laat uw betonkelder plaatsen door een professional uit eigen streek!

Back to Top