Energiebesparende dakisolatie

Algemene bouwonderneming Broux BVBA - Heusen-Zolder -DakisolatieWarme lucht stijgt, dat is algemeen geweten. Het thermisch isolerenvan een dak of zoldervloer levert dan ook een grote besparing op. Wacht dus niet langer en laat vandaag nog dakisolatie plaatsen door een erkend aannemer uit Heusden-Zolder!

Dakisolatie bij nieuwbouw en renovatie

Zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten voeren bij de plaatsing van dakisolatie uit. Wij bezorgen u bovendien alle nodige documenten om snel en probleemloos uw premieaanvraag te kunnen indienen.

Verwarmde of onverwarmde zolders

Hebt u een zolder die volledig ingericht is in diverse kamers? Dan is de plaatsing van dakisolatie uit Heusden-Zolder door Bouwwerken Broux hier nog interessanter! Wanneer het gaat om een onverwarmde zolder, dan bedraagt de besparing al snel 30% per jaar. De winsten zijn dus nog stukken hoger als het gaat om een verwarmde zolder.

Twijfel niet langer en vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier! Ook voor het verschaffen van bijkomend advies staan wij steeds klaar!

Back to Top